Назад
  • Автор
    Тема

Мариана
    Модератор

Na 06.11.2010 e vazmogno da doiadt otgovornizite za "Elternseminaren" v Julie-Sigle-Raum megdu 10.30-12.30 za da razgovarjat s 4lenovete na drujestvoto za predstoja6tite seminari koito mogat da ni predlojat. Parvona4alno ni predlojiha data 04.11.2010 v 15h, no az im otkazah za6toto predpolagam, 4e mnogo malko hora biha mogli da doidat v tova vreme. Utre 6te polu4im otgovor dali 6te potvardjat termina 06.11.2010.6te vi informiram kato razbera.

Виждате 10 отговора - 1 от 10 (от 10 общо)
    • Автор
      Отговори
      borislava

Много се зарадвах, като чух отзивите на родителите за семинара в събота. Искам да благодаря на Мариана, която пое организацията, както и на Несрин, която много се беше постарала в подготовката.

По желание на родителите скоро ще се организира отново семинар – втората част на същата тема. Несрин потвърди готовността си да дойде отново и дори да го проведе в коридора.

За подробностите ще ви информираме скоро.

Velina

Искам да споделя възхитата си от семинара.yes
          Огромно благодаря за организирането му и предоставената възможност да го посетя.
          Успях да си "сверя часовника" и да си затвърдя принципите, към които се придържам.
          Много бих била благодарна и радостна при евентуално следващо провеждане на семинар.

Marion

O6te njamam otgovor za 06.11.2010, dali 6te doidat predstavitelite na Elterseminaren. Iskah samo da uto4nja 4e te njama da darjat seminar, a iskat parvo da se zapoznajat s nas i da obsadim kakvi seminari biha bili interesni za nas.

borislava

men me ustroiva, makar che moje da se naloji az da vodja uroka na 06.11. ako nikoi drug ne projavi jelanie. vypreki tova ostanalite roditeli mogat da si izberat data i thema. Vsyshnost az sym bila i na dvata seminara i zatova ste ostavja na drugite da reshat.

yordanka.pirovska

Az ste prisastvam! Eto zapisvam se 😉

Iordanka

tbotev

I az se zapisvam 🙂

Stefanka

Moga li i az da prisastvam (sled kato ne sam roditel) , tai kato mi e interesno?

Ako da, zapisvam se i az !

Marion

Vsi4ki koito namirat temata interesna sa `Dobre do6li`:-)

yordanka.pirovska

Edna maika, chlen na "Martenitsa", no vse oste ne v uchilisteto, me pomoli da ia zapisha. Imeto ì e: Boryana Lorenz

Marion

Zdraveite na vsi4ki,

iskam da vi informiram 4e parvijat Elternseminar na tema " Razvitie na ezika v dezata- razlika m/u dezata koito se razvivat i rastat s dva ezika, tendenzii i predlojeniya za izucavane na dva ezika" 6te se provede na 19.02.2011 v sasednata zala na zalata v kojatao se provejdat zanjatijata za dezata ni. Seminarat 6te se provede na balgarski. Referentkata me pomoli da i dam predvaritelno ionformazija kolko roditeli vaznamerjavat da u4astvat v Seminara, za da moje da se podgotvi s neobhodimijat broi materiali. Taka 4e vi molja, koito vaznamerjabva da poseti Seminara da potvardi u4astieto si na stranizata na vrab4etata za da moga da dam informazijata na Referentkata do kraja na sedmizata.

Uspe6na sedmiza na vsi4ki i mnogo usmivki!

Mariana 

Виждате 10 отговора - 1 от 10 (от 10 общо)

Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата. Login here